A Sony legújabb vezeték nélküli, hordozható TV-hangszórója, az SRS-LSR200 hamarosan megérkezik az európai piacra is. A hangszóró Magyarországon szeptembertől lesz kapható.

Sony SRS-LSR200 hordozható TV hangszóró

Az SRS-LSR200 különlegessége, hogy a nagyjából 30 méteres működési távolságon belül bárhova közvetíteni tudja a lakáson belül a televízió hangját.

Főbb tulajdonságai:

– élethűen reprodukálja a beszélő hangját

Az eszköz központi hangszóróval rendelkezik, amely a bal és a jobboldali sztereó hangszórók között helyezkedik el. A hangszóró a hangfrekvenciák kimenetéért felelős, csökkenti a bal vagy jobb oldali mikrofonok torzítását, valamint lehetővé teszi a hangok éles és tiszta reprodukcióját.

– Voice Zoom funkció

A Voice Zoom funkció érzékeli az emberi hangot. Az alapvető hang visszajátszás mellett a „Voice Zoom 1” magát a hangot, a „Voice Zoom 2” pedig a magas frekvenciákat emeli ki, a két funkció között pedig könnyedén lehet váltani az erre tervezett gombokkal.

– a passzív sugárzók élethűen reprodukálják a hang alsó regiszterét

A készülék bal és jobb oldalára felszerelt passzív hangsugárzók a hangok élethű reprodukcióját szolgálják. A bal és jobb oldalról érkező hangoknak, illetve a passzív sugárzóknak köszönhetően az eszközből érkező hangok sokkal valóságosabbnak és természetesebbnek hatnak.

– beépített TV távirányító

Az eszköz könnyedén kezelhető és nagy tartományú hangerőszabályzóval látták el, emellett pedig cseppálló.

– egyszerű töltés

A hangszóró könnyen újratölthető, a töltőállomásra helyezve, 3 órás töltési időt követően az eszköz akár 13 órás használatot is kibír.

– egyszerű összeszerelés és használat

Ha valaki nem jártas a technológiai beállításokban, akkor sem kell félnie: a töltőállomást és az összekötő kábeleket különböző színekkel és számokkal ellátva alakították ki, ezáltal megkönnyítve az összeszerelési folyamatot.

– stabil vezeték nélküli csatlakozás

Az adó- és a hangszóróegységeket egy 2,4 GHz-s vezeték nélküli átviteli csatorna köti össze egymással, az alacsony késleltetési idő és a nagy interferencia-ellenállás érdekében.