Az autóskamerák meghatározó gyártója, a Mio legújabb akciókamerájával a motorosokat célozza meg. A MiVue M760D akciókamera még gyenge fényviszonyok között is működik.

Mio motoros kamera

A MiVue™ M760D első és hátsó kamerája is Full HD 1080p/30 fps felvételt készít, hogy minden részletet rögzíteni lehessen, és minden felvétel tiszta legyen. A kamerákat a Sony STARVIS™ szenzorával szerelték fel, amely a közeli infravörös fény érzékelését erősíti fel: szinte teljesen sötét környezetben az átlagos fényérzékelőkhöz képest négyszeresére növeli a fényerőt. Sőt, az F1.6-os rekesznyílású lencsék is növelik a bejutó fény mennyiségét és a fényerőt.

Kéznél van a szemtanú

A motorozás veszélyes üzem, ha baj történik, egy jó minőségű felvétel nagy segítséget nyújthat. A beépített GPS automatikusan kalibrálja az időt és a pozíciót, valamint rögzíti az útvonal adatait, hogy a felvétel pontos és hiteles legyen.

Ha helyzet van a kormányra helyezett multifunkciós GPS vezérlődobozról egyetlen gombnyomással aktiválható a törölhetetlen vészhelyzeti fájl. Hirtelen zivatar esetén sem kell gyorsan lehúzódni, a kamera az első és a hátsó egysége egyaránt IP67 vízállósági fokozattal rendelkezik.

Mio motoros kamera

Rögzíti a körülöttünk lévő látnivalókat is

Miközben az útra koncentrálunk, nem kell attól sem tartani, hogy lemaradunk a látnivalókról, amiket a kamera rögzít és azokat később visszanézhetjük. A felvételekről másolatot készíthetünk az okostelefonunkra, így ha nem szeretnénk megvárni a túra végét, a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével a beépített Wi-Fi-n keresztül akár azonnal megoszthatjuk a videókat. A készülék itthon is elérhető, ajánlott ajánlott fogyasztói ára: 139.999 Ft.

A bringásoknak pedig szeptembertől lesz elérhető Magyarországon is a Mio nekik szánt legújabb termékcsaládja, a MioCycloDiscover kerékpáros navigáció.